انتظار در دنیای مجازی با مفهوم انتظاری که در دنیای واقعی است...

به گزارش آینده روشن، مجید محبوبی درباره استفاده از ابزارهای جدید چون اینترنت در جهت گسترش فرهنگ مهدویت تاکید کرد: برای حصول نتیجه بهتر از هر کاری که قصد انجام آن را داریم آموزش خوب مهمترین و اساسی ترین گام است. بیشتر ماها وقتی سراغ این نوع مسائل می‌رویم در وهله اول به عنوان یک سرگرمی این گزینه ها را برای خود انتخاب می‌کنیم در حالی که هیچ اطلاعی در مورد استفاده از آن نداریم. اگر قبل از ورود به این دنیای مجازی آموزش های لازم دیده شود به نظرم می‌شود حرفی از یک فعالیت دینی و تاثیرات مهم آن به میان آورد. بدون آموزش و بدون برنامه معمولا ورود به این عرصه ها چیزی جز اتلاف وقت و صرف هزینه و انرژی در بر نخواهد داشت. 

این طلبه بلاگر درباره احساس وظیفه جوان ایرانی برای دفاع از فرهنگ و اعتقادات خود گفت: الحمدلله ایرانی‌ها از قدیم‌الایام همیشه به اعتقادات و وطن و هویت خود تعصب خاصی داشته‌اند و در طول تاریخ هیچ وقت هیچ صحنه‌ای را در رابطه با علم و هنر و فناوری خالی نگذاشته‌اند. امروزه هم وقتی جوان ایرانی وقتی سایه حاکمیت این رسانه را در تعاملات اجتماعی و بین المللی می‌بیند سعی می‌کند به نحو احسن از آن در جهت دفاع از هویت ملی و مذهبی خود و نشر و ترویج آن استفاده کند. 

محبوبی دنیای مجازی را بخشی از دنیای واقعی ما دانسته و معتقد است: حداقل این طور می‌توانیم بگوییم که یکی از ابزارهای زندگی ماست که از این به بعد اگر نباشد واقعا زندگی جمعی ما با کمبودهایی مواجه خواهد شد. 

وی هم چنین درباره بحث انتظار در این فضای مجازی گفت: انتظار در دنیای مجازی با مفهوم انتظاری که در دنیای واقعی است یکی است. و وبلاگ نویسی که منتظر موعود(عج) است می‌تواند با سمت و سو دادن هدفمند به فعالیتهای خود در شبکه، به وظایف خود عمل کند. 

وی نقش دولت را در گسترش فضای مجازی دینی تاکید کرده و افزود: ولی از آنجا که این نوع مسائل به اعتقادات تک تک ماها مربوط می‌شود واقعا نباید از دولت یا جاهای دیگر انتظاری داشت. هر کس هر چه در توان خود دارد باید به میدان بیاورد. اگر ما در اینجا به امید دولت و غیره دست روی دست بگذاریم مسلما هیچ وقت اهداف و آرزوهایمان برآورده نخواهد شد.